Malmo in a box

Malmo in a box: celebrate life! Sinds 2020 (corona) is Malmo met een nieuw concept op de markt gekomen; Malmo in a box. Zo kan je thuis ook genieten van al ons lekkers! Wij bieden momenteel 2 boxen aan: een brunch box en een apéro box. Nieuwsgierig? Lees hieronder verder!

 

 

 

.

;;;

Welke boxen bieden wij aan?

Brunch box

Zin in een luxueuze brunch, maar geen zin in afwas of voorbereidingen ‘s ochtends? Dan is onze brunch box de ideale match voor jou!

‘S ochtends moet je enkel je box afhalen en that’s it, of je kan je box ook al ophalen de dag ervoor, dan moet je enkel nog je pistoletjes 2 minuutjes afbakken en genieten maar!

 

Wat zit er in onze brunch box? Breekbroodje, pistolet, chocoladebolletje, cinnamon roll , smorrebrod met zalm en gepekelde komkommer , pancakes met rood fruit, zoet beleg en hartige dip, ontbijtwrap met ei en groentjes + guacamole, yoghurt met home made granola en fruit en vers appelsap.

Apéro box

Onze apéro box is dé perfecte keuze als je graag indruk wil maken op jouw lief/vriend(inn)en/(schoon)familie/…, maar geen zin hebt om daar veel tijd en moeite aan te spenderen. Het makkelijkste aan deze box is dat hij al mooi is op zichzelf: je moet er dus niks meer aan veranderen! Box openen, op tafel zetten, en klaar!

 

Wat zit er allemaal in deze box? Groentenchips, zoute koekjes, kaasjes, salami roosjes, brie, olijven, brandnetelkaas, nootjes en zaadjes , gedroogd en vers fruit, komkommer , tomaatjes, cocktailsaus, hummus, guacamole, geitenkaas met honing en vijgen.

Spelregels

Bestellen vanaf 2 personen

Beide boxen kan je enkel bestellen vanaf 2 personen, dit omwille van het besparen op teveel verpakkingen, we moeten nu eenmaal soms denken aan het milieu he!

Enkel ophalen

Onze boxen zijn enkel op te halen, en zullen dus niet geleverd worden. Leveren doen wij enkel voor grote bestellingen (vanaf 20 personen) of voor bedrijven. Voor info hierover kan je best mailen naar malmodelivery@outlook.com.

Min 48 uur op voorhand bestellen

Omdat wij nog heel wat voorbereidingswerk hebben aan jouw box, vragen wij graag om ten minste 48u op voorhand te bestellen via onze site. Voor grote bestellingen (+20 mensen) verzoeken wij om minstens 10 dagen op voorhand te bestellen.

Waar ophalen?

Tijdens de week (ma-vrij) kan je onze boxen ophalen in onze take out bar (Overleiestraat 55) en tijdens het weekend (zat & zon) is dat in onze koffiebar (Diksmuidekaai 2). Het is maar een straatje verder, maar pas dus op dat je aan de juiste Malmo staat voor je box!

Bestellen via site of persoonlijk

Bestellen kan enkel via onze site of persoonlijk in onze take out bar in de Overleiestraat 55. Telefonisch of via Instagram nemen wij geen bestellingen aan. Je bent zeker dat je bestelling is genoteerd indien je een bevestigingsmail ontvangt. Zolang je die niet ontvangt, is je bestelling bij ons nog niet genoteerd.

Grote bestelling?

Wil jij een grote bestelling (+20 mensen) plaatsen, of wil je bestellen als bedrijf? Dan kan je ons best een mailtje sturen op malmodelivery@outlook.com, of ons gewoon bellen op het nummer 0498 59 79 23. Dan bekijken wij samen met jou wat jouw opties zijn. Voor grote bestellingen is customisation en levering mogelijk, informeer hier dus zeker naar!