MALMO BREAKFAST

2 0 2 2

O

Ongedwongen genieten van een origineel ontbijt of een royale brunch in het hartje van Kortrijk. Eten en drinken, met gezelligheid als rode draad. Want waarom niet? Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, en de gezelligste! Waarom niet je date wat vroeger inplannen, brunchen in de namiddag, je kater in stijl trotseren? Neem plaats aan een van onze tafeltjes, of vlij je neer op de poefjes in de zithoek met een dampende kop koffie of een huisgemaakte limonade. Iedereen is welkom van woensdag tot en met maandag voor ontbijt, brunch, lunch en een koffietje in de namiddag!

SUNDAY BRUNCH DAY

In deze brunch- en koffiebar kan je de hele zondag morgen terecht om voluit te genieten van een Brunch Formule aan de schappelijke prijs van 25 euro..We serveren een vers ontbijt, geurende koffie, verfrissende dranken, een lekkere lunch of zoetigheden.

Onze gerechtjes zijn gebaseerd op de scandinavische keuken, wat ons uniek maakt in Kortrijk. Daarnaast koken wij met verse ingrediënten en maken we steeds van elk gerechtje een pareltje, want je eet toch ook altijd een beetje met je ogen! Wij krijgen vaak een “wauw” te horen wanneer wij onze gerechtjes aan klanten serveren, daar doen we het voor!

De relaxte sfeer van het Knusse Overleie vind je terug in ontbijt- en koffiebar Malmo. Het Scandinavische, maar bohemian gezellige interieur is de ideale omgeving om wakker te worden met een macchiato of een cappuccino in de hand. Voeg daarbij een stevig Brunch Formule op zondag met cake, taart, een muffin of een lekkere belegde boterham en je bent klaar voor een fijne zondag. 

De prijs bedraagt €25 per persoon en voor kindjes onder de 12 jaar €14 per persoon (excl.drankjes).
Van 9 uur tot 11.30 uur kan je niet a la carte bestellen.

Maak een reservatie

Malmo is here for you!