MALMO BAR

2 0 1 8

M

Nothing brings people together like good food. We make good food, strong coffee and great memories. Malmo is een hotspot die je moet ontdekken in Kortrijk! Bij ons kan jij volledig tot rust komen en waar je kan ontsnappen aan de drukte van het alledaagse leven. Eten en drinken, met gezelligheid als rode draad, in het centrum van Kortrijk.

MALMO BAR

Door ons huiselijk interieur en de warme sfeer die aanwezig is, voelt het altijd een beetje aan als thuiskomen. Zowel op vlak van koffie als lekkere gerechtjes streven wij er steeds naar om jou alleen het allerbeste voor te schotelen. Bij Malmo werken wij enkel met ervaren barista’s die de juiste kennis en passie hebben om keer op keer het perfecte kopje koffie te serveren. 

Onze gerechtjes zijn gebaseerd op de scandinavische keuken, wat ons uniek maakt in de streek. Daarnaast maken wij met verse ingrediënten steeds van elk gerechtje een pareltje, want je eet toch ook altijd een beetje met je ogen! Wij krijgen vaak een “wauw” te horen wanneer wij onze gerechtjes aan klanten serveren, daar doen we het voor!

 

MALMO CONCEPT STORE

Wist je dat wij in onze koffiebar ook een leuke concept store hebben?

 

Je verveelt je nooit bij een bezoekje aan Malmo! Je kan hier uren snuisteren in onze unieke winkel. Op zoek naar plantjes, boeken, kaarsen of originele cadeautjes? Dan zit je hier helemaal goed. 

Ook hier trekken wij onze mix van het scandinavische en lokale aspect door: onze concept store heeft heel wat leuke hebbedingetjes/cadeautjes, unieke interieurstukken, duurzame/lokale producten en prachtige planten in het gamma. Ook vind je er unieke boeken die je niet in het aanbod van de standaard boekenwinkel zal terugvinden: ideaal om te lezen terwijl je nipt van je met liefde gezette koffietje! 

 

Ontdek Ons Menu

Good Food Good Mood

M E N U

Maak een reservatie

Malmo is here for you!