MALMO BAKERY

2 0 2 2

M

Malmo, A Way To Go! Wij zijn een kleinschalige Scandinavische bakkerij op Overleie in kortijk. Wij maken Scandinavische baksels zoals Zweedse kaneelbroodjes, kardemonbullars-babka-kladkaka -skollebulle- Scandinavische appeltaart en zoveel meer lekkers… Kom gezellig langs in onze bakkerij voor een gebakje- taartje -ontbijt-brood of lunch of plaats een bestelling online voor afhaal.

The Bakkery

Malmo Bakery is een onze nieuwe Scandinavische bakkerij! Hier verkopen wij verse gebakjes gemaakt door Brigitta onze Vrolijke bakkerin!
We zijn gespecialiseerd in artisanale Scandinavische gebakjes. Voor ons concept ligt de focus op een snelle, kwaliteitsvolle en betaalbare hap.
Alles wordt steevast à la minute bereid met verse ingrediënten. Jong en oud kunnen er de hele dag door terecht voor een ontbijt, lunch of lichte snack.
Voor onderweg of om op ons mini terras.

Onze bakkerij is open van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 17 uur. 
Wil je up-to-date blijven met onze aanbiedingen van de week? Volg ons dan zeker op Instagram (@malmo_bakkery)!

Staat er een feestje op de planning of heb je gewoon zin in iets lekkers?

Wij zijn de perfecte partner voor je “in-house” catering met speciale selectie Scandinavische gebak-taarten en lunch.

Ons team werkt, samen met jou, graag een menu uit voor groepen, business meetings, verjaardagen en allerlei andere samenkomsten.

Bekijk ons assortiment

Ons Assortiment

Bestel nu ook onze taarten online!

W e b s h o p

Voor profenssionals

Ben jij een professional in de horeca en ben je op zoek naar een eenvoudige en kwalitatieve oplossing om je kaart uit te breiden? Dan heb je geluk! Zowel onze taarten als gebak zullen jouw klanten blij maken. 

Wil je meer weten over onze voorwaarden met betrekking tot professionals? stuur dan een mailtje naar malmodelivery@outlook.com