MALMO BAKERY

2 0 2 2

Welkom bij ons dessertbuffet!

Bij Malmo zijn we gepassioneerd over desserts en willen we graag jouw speciale evenementen nog zoeter maken. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsevenement of een andere bijzondere gelegenheid viert, ons dessertbuffet is de perfecte toevoeging om je gasten te verwennen en indruk te maken.

Wat maakt ons dessertbuffet zo speciaal? Allereerst is al ons gebak en taarten vers en met liefde gemaakt. Onze patissier bereidt elk dessert met zorg en aandacht, gebruikmakend van hoogwaardige ingrediënten om de meest heerlijke smaken te creëren. We streven naar perfectie en willen dat elke hap een ware smaakbeleving is voor jou en je gasten.

Onze dessertcatering gaat echter verder dan alleen het leveren van heerlijk gebak. Wij geloven dat presentatie net zo belangrijk is als de smaak. Daarom zorgen we ervoor dat onze buffettafels met oog voor detail worden gedecoreerd. Met prachtige tafelarrangementen, decoratieve accenten en een stijlvolle presentatie creëren we een visueel feest voor het oog. We willen dat elk dessert een kunstwerk op zichzelf is en dat jouw evenement eruit springt.

Of je nu een liefhebber bent van klassieke taarten, verleidelijke cupcakes, verrukkelijke brownies of andere zoete lekkernijen, ons dessertbuffet biedt een breed scala aan opties om aan ieders smaak te voldoen. We kunnen ook rekening houden met dieetbeperkingen of speciale verzoeken, zodat iedereen van onze heerlijkheden kan genieten.

Bij Malmo begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom werken we nauw samen met jou om een dessertbuffet samen te stellen dat perfect past bij de stijl en het thema van jouw gelegenheid. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en zorgen ervoor dat elk detail klopt, van de smaken tot de presentatie.

Kies voor ons dessertbuffet en geef jouw evenement de zoete toets die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw speciale gelegenheid nog onvergetelijker te maken. Laat ons jou en je gasten betoveren met onze vers gemaakte desserts en prachtig gedecoreerde buffettafels.

Maak uw afspraak voor ons dessertbuffet.

Mail: malmodelivery@outlook.com
Tel. 0498 59 79 23

Voor profenssionals

Ben jij een professional in de horeca en ben je op zoek naar een eenvoudige en kwalitatieve oplossing om je kaart uit te breiden? Dan heb je geluk! Zowel onze taarten als gebak zullen jouw klanten blij maken. 

Wil je meer weten over onze voorwaarden met betrekking tot professionals? stuur dan een mailtje naar malmodelivery@outlook.com