Malmo in a box 
For all life's celebrations!

Malmo ziet het leven als een feest, er valt altijd wel iets te vieren! Voor alle leuke dingen in het leven bestaat er een Malmo box! Wil je graag eens je geliefde, familie of vrienden verrassen op een originele manier? Of heb je zelf zin in onze Malmo lekkernijen voor bij je thuis?

Dan is onze “Malmo in a box” de perfecte match voor jou! 

Geniet van een overheerlijk ontbijt, bijpassende snacks voor alle gelegenheden (apéro, filmavondje, gezellig samenkomen met vrienden,…) en voor alle seizoenen (wij bieden steeds aangepaste boxen aan per seizoen).

Ontdek het gehele aanbod hieronder! 

Boxen bestellen om te laten leveren kan door op de foto van de gewenste box door te klikken en daar alle gegevens in te vullen. Dan kan je makkelijk je winkelmandje afrekenen en je bent klaar!

Boxen bestellen om zelf af te halen kan via ons invulformulier hieronder.

Wil je de boxen zelf komen afhalen?

Als je de boxen wilt komen afhalen kan je dit invul formulier invullen. 
De boxen kan je elke dag komen halen vanaf 10 uur.

Ontbijtboxen worden geleverd tussen 7.30U en 10u00. 

 

Praktische info:

Bestellen kan enkel via de website, tot 24u op voorhand. Na bestelling krijg je een standaard bevestigingsmail, maar je bestelling is pas succesvol geregistreerd bij ons indien je daarna nog een tweede persoonlijke bevestiging in je mailbox krijgt.

 

Wij leveren onze ontbijtboxen tussen 7.30 u en 10u ’s ochtends. Een box komen afhalen kan vanaf 9.30 U. Qua locatie leveren wij vooral in regio Kortrijk en omstreken, en dan bedraagt de leveringskost 5 euro. Elders in Vlaanderen leveren wij ook, maar vanaf er buiten de straal van 20km dient geleverd te worden, komt er een extra kost bij. Deze hangt af van de hoeveelheid bestellingen en valt te bespreken via mail op MalmoDelivery@outlook.com. 

Als je je box wil komen ophalen kan dat uiteraard ook, maar dan laat je ons dat best ook weten via mail! Dan leggen wij jouw box met veel liefde aan de kant!

Indien er bepaalde zaken zijn die jij niet mag of kan eten door een speciaal dieet (vegetarisch/vegan/glutenvrij/lactosevrij/…) of door een allergie, kan je dat steeds doorgeven aan ons via mail op MalmoDelivery@outlook.com. Dan kijken we samen hoe we jouw box kunnen personaliseren naar wens!

Als bedrijf kan je ook terecht bij Malmo, wij leveren ook in grote hoeveelheden en kunnen ons assortiment ook aanpassen naargelang de voorkeur van jouw bedrijf! Voor bedrijven vragen wij wel te informeren via email op het email-adres MalmoDelivery@outlook.com.  Zo kunnen we makkelijk samen bespreken wat jouw bedrijf nodig heeft en hoe wij aan al die wensen kunnen voldoen!

Zit je na het lezen van dit alles toch nog met vragen? Mail ons dan gerust op MalmoDelivery@outlook.com