HEB JE EEN BEDRIJFSFEEST OF

PROMOACTIE?

Malmo maakt fleurige creaties voor heel wat gelegenheden. Wil jij ook een totaalbeleving creëren met gebak voor jouw promo-actie, bedrijfsfeest, vergadering, zakenlunch, bedanking of ander evenement? Kies zelf je formule en hoeveelheden uit ons aanbod van 100% artisanaal gebak.

Kunnen we een voorstel voor je uitwerken? Laat het ons horen op malmodelivery@outlook.com

 

EEN LEKKER TAARTJE IN JE HORECAZAAK?

Malmo brengt haar kwaliteitsproducten ook tot buiten de winkels in Kortrijk. En dat kan natuurlijk ook in jouw zaak. Ben je eigenaar van een thee- of koffiehuis, horecazaak, café of restaurant? Verwen je gasten met een zoetje tussendoor of een smakelijke afsluiter in de vorm van een heerlijke lekkernij van Malmo. Op zoek naar vegan, glutenvrij, suikerarm of lactosevrij gebak? We hebben verschillende opties om ook mensen met specifieke intoleranties te verwennen.
Interesse in een samenwerking? Laat het ons horen via malmodelivery@outlook.com

Malmo’s SWEET TABLE

Voor elk type feest heeft Malmo hemelse creaties in petto. Breng Malmo naar jouw communiefeest, babyborrel, huwelijksfeest… Voor meer info: malmodelivery@outlook.com

WIL JE EEN AFHAALPUNT WORDEN?

Zijn jouw zaak en Malmo een match made in heaven? Word afhaalpunt van de beste taartjes en roll’s van kortrijk en omstreken. De consument bestelt op onze site en gaat het afhalen op jouw locatie. Zo kunnen onze klanten dicht(er) bij huis een bestelling afhalen en krijgen ze de kans jouw zaak te leren kennen! Lijkt dit je wel wat? Laat het ons weten en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse? Vragen? Laat het ons horen: malmodelivery@outlook.com